Het kan altijd gebeuren. Er staat een drukke, belangrijke periode voor de deur, waarbij het essentieel is dat er iemand van het management aanwezig is. Maar door ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kan de betreffende manager in ieder geval een groot deel van deze periode niet aanwezig zijn. En tot overmaat van ramp kan door de drukke agenda’s niemand binnen het bedrijf waarnemen. Wat te doen?

Op invalpool.nl vindt u een ruim aanbod van gekwalificeerde managers die de taken van uw eigen manager voor een korte of langere periode op zich willen nemen. Invalpool.nl beschikt over een database met freelancers, welke allen op managementniveau acteren, elk met hun eigen achtergrond of specialisatie. Door de uitgebreide screening die invalpool.nl vooraf doet, krijgt uw bedrijf iemand die niet alleen aansluit op de functie, maar ook past binnen het team. U geeft uw wensen en eisen door en invalpool.nl zorgt voor een vervangende manager zo lang als nodig is.

Invalpool.nl werkt geheel digitaal. De freelancers die voor invalpool.nl werken, geven via een app aan voor welke periode zij beschikbaar zijn. U kunt hier het aanbod van freelancers zelf bekijken, maar uiteraard gaat invalpool.nl ook graag persoonlijk een gesprek met u aan om op deze manier de beste match voor uw bedrijf te vinden.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vervangende manager, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met http://www.invalpool.nl/