Het vinden van een juist vervangingssysteem is voor veel bedrijven en scholen een groot probleem. Vaak is het moeilijk om de juiste vervanger op de juiste plek in te zetten, zodat de dagelijkse gang van zaken gewoon door kan gaan. Invalpool.nl is een ideale oplossing voor alle scholen die met deze problemen kampen. De website biedt een duidelijke service die helpt met het regelen van vervanging en de administratie die daar bij komt kijken. Door de handige interface weet u zeker dat er altijd een geschikte invalkracht beschikbaar is waar u op kunt vertrouwen.

De website is een uitkomst voor scholen, maar ook voor invalkrachten die gemakkelijk hun werkdagen willen regelen. Doordat de invalkrachten vooraf aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, kan de school met één oogopslag zien welke personen gecontacteerd kunnen worden om in te vallen. Dit zorgt voor duidelijkheid, zowel bij de school als bij de vervangers die via het website hun werk aanbieden. Het systeem voorkomt dus overbodige telefoontjes en regelt binnen de kortste keren een gekwalificeerde invaller die direct aan de slag kan.

Met de regels rondom invalkrachten die steeds gecompliceerder worden, is het fijn wanneer het overzicht op één plek blijft. Via de website regelt u alle administratie die nodig is, en kunt u snel en gemakkelijk zien welke invallers er wanneer voor u gewerkt hebben. Zo bewaart u te alle tijden het overzicht, en is het vinden van een goede vervanger geen moeilijke klus maar juist zo geregeld.