Invalpool.nl is een ge├»ntegreerd softwarepakket dat gegroeid is vanuit de onderwijswereld. Een ervaren schooldirecteur wist er alles van: als er iemand van je personeel plots uitvalt, zit je wel met je handen in het haar. Op dat moment heb je geen boodschap aan ingewikkeld zoeken naar vervanging, wachten op antwoorden of het checken van beschikbaarheden. Het enige dat dan telt is dat je effici├źnt vervanging vindt. Dat is wat deze directeur verwezenlijkt heeft met invalpool.nl.

Met invalpool.nl heb je onmiddellijk een volledig overzicht van de op dat ogenblik beschikbare invallers. Je werkt op een visuele manier met hun agenda via planborden. Je mag vrijwel 100% zeker zijn van de accuraatheid van de planning: de invallers beheren namelijk zelf hun agenda en kunnen dit eenvoudigweg via hun telefoons.

Onmiddellijk krijg je ook een berekening van verplaatsings- en eventueel andere kosten. Je staat dus nooit voor verrassingen. Met een paar muisklikken in invalpool.nl ben je snel uit de nood geholpen. Het programma heeft ook een mailfunctie waardoor je handig berichten kan uitwisselen met de betrokken partijen. Daarenboven geeft invalpool.nl je nog een aantal bijkomende nuttig informatie betreffende VOG waarschuwing. Ook dat is niet uit het oog verloren in deze organisatie.

Invalpool.nl is meest vooruitstrevende tool voor wanneer er iemand in jouw organisatie uitvalt!